Now showing items 1-7 of 7

  • Allergeeniohje toidu valmistamisel müügiks 

    Laikoja, Katrin (Eesti Maaülikool, 2023)
    Tundlikul inimesel võib iga toiduaine põhjustada allergilist reaktsiooni, kuid on 14 allergiat ja talumatust põhjustavat toiduainet või -toodet (edaspidi allergeenid), millele tuleb erilist tähelepanu pöörata ja millest ...
  • Eesti veterinaarmeditsiini 175. aastapäeva film 

    Järv, Eha; Püttsepp, Juhani (Eesti Maaülikool, 2023)
    Eesti Maaülikool tähistab Eesti loomaarstiõppe ja -teaduse 175. aastapäeva. Selleks tähtpäevaks sõelusid ning järjestasid arhiivide faile Eha Järv ja Juhani Püttsepp.
  • Kaksteist võtet toiduohutuskultuuri toetamiseks 

    Laikoja, Katrin (Eesti Maaülikool, 2023)
    Toiduohutuskultuuri all mõistetakse ühiseid jagatud väärtusi, uskumusi ja norme, mis mõjutavad töötajate mõtteviisi ja käitumist toiduohutuse osas läbi kogu organisatsiooni, igal tasandil (GFSI, 2018). Järgnevalt mõned ...
  • Kasvamiseks vajavad mikroorganismid sobivat temperatuuri 

    Kiss, Katrin; Laikoja, Katrin (Eesti Maaülikool, 2023)
    Teabelehe koostamist on rahastatud Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfondist (EAFRD).
  • Mis on toiduohutuskultuur? Miks see on oluline? 

    Laikoja, Katrin (Eesti Maaülikool, 2023)
    Toiduohutuse juhtimissüsteemi juurutamise ja efektiivsena toimimise edukus sõltub positiivsest toiduohutuskultuurist. Organisatsioon, kellel on tugev toiduohutuskultuur, näitab oma töötajatele ja klientidele, et ohutu toidu ...
  • Näitus "Veterinaarmeditsiin 175" 

    Püttsepp, Juhani; Järv, Eha (koostaja) (Eesti Maaülikool, 2023)
    Näituse „VETERINAARMEDITSIIN 175“ koostasid Juhani Püttsepp ja Eha Järv.
  • Näituse "Veterinaarmeditsiin 175" plakat 

    Utsu-Püttsepp, Aila (kujundaja) (Eesti Maaülikool, 2023)
    Näitus "Veterinaarmeditsiin 175" oli Eesti Maaülikooli raamatukogus avatud 2.-27. oktoobrini 2023.