EMU DSpace
Advanced Search
  • English 
    • English
    • Eesti
  • Login
    • English
    • Eesti
Search 
  •   DSpace
  • Institute of Agricultural and Environmental Sciences (PKI)
  • PKI Publications
  • Search
  •   DSpace
  • Institute of Agricultural and Environmental Sciences (PKI)
  • PKI Publications
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 26

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100

Items matching your query

Thumbnail

Lutsernikasvatus 

Tamm, Uno (Eesti Maaülikool, 2006)
Veiste põhisöödaks olevad rohusöödad võimaldavad liikide ja segude oskuslikul valikul söötmise sellise korralduse, et loomad on terved ja nende toodang tervislik. Kaasajal on rohusöötade kõige olulisemad toiteväärtuse ...
Thumbnail

Mitmeliigiliste põõsasribade rajamine 

Moor, Ulvi (koostaja); Mikk, Merit (koostaja); Peepson, Argo (koostaja) (Ökoloogiliste Tehnoloogiate Keskus, 2001)
Paljudes Lääne-Euroopa riikides on põllumajandusmaastikega seotud loomade, lindude ja putukate arvukus ning liigirikkus põllumajanduse intensiivistamise tagajärjel tuntavalt vähenenud. Viimasel ajal on järjest rohkem ...
Thumbnail

Geneetiliselt muundatud põllukultuuride, tava- ja mahepõllumajanduse kooseksisteerimise võimalustest 

Luik, Anne; Vooremäe, Aret (Eesti Maaülikool, 2006)
Kes või mis on GMO? Geneetiliselt muundatud organism ehk GMO on elusolend (näiteks bakter, taim), kelle pärilikkuse ainet ehk DNA-d on geenitehnoloogilisi võtteid kasutades muudetud. Kui tavapärane sordiaretus tegutseb ...
Thumbnail

Mahepõllumajanduse alused 

Carlsson, Lis-Britt; Ellermäe, Olav; Kuldkepp, Paul; Leming, Ragnar; Luik, Anne; Lund, Vonne; Mikk, Merit; Põldma, Priit; Redman, Mark; Tamm, Uno; Vetemaa, Airi; Viil, Peeter (Põllumajandusministeerium, 2009)
Mahe- ehk ökoloogiline põllumajandus on loodushoidlik tootmisviis, mis põhineb tasakaalustatud aineringlusel ja kohalikel taastuvatel varudel. MAHEPÕLLUMAJANDUSE PÕHIMÕTE ON TOIMIDA KOOS LOODUSEGA, MITTE TEMA ARVEL. Eduka ...
Thumbnail

Rohusööda toiteväärtus 

Tamm, Uno (Eesti Põllumajandusülikool, 2005)
Veisekasvatus on Eesti põllumajanduses eelistatud tootmisharu, kus kulutused rohusöötadele määravad suures osas tootmise tulukuse. Rohusöödad, olles veiste põhisöödad, peavad võimaldama veiste söötmise korralduse nii, ...
Thumbnail

Turundusest - alustavale otseturundajale : kuidas luua lisaväärtust ja seda turunduslikult kasutada 

Ohvril, Tiiu (Eesti Maaülikool, 2007)
Kogu maailma põllumajandustootjatel on üha raskem toime tulla tingimustes, kus toorme hinnad tõusevad, aga saaduste hinnad ülemaailmse konkurentsi tõttu langevad. Seepärast on hakatud pöörama tähelepanu lisaväärtuse ...
Thumbnail

Mahepõllumajandussaadustele lisandväärtuse andmine, kvaliteet ja turustamine 

Liivaauk, Pille; Mikk, Merit; Moor, Ulvi; Põldma, Priit; Vetemaa, Airi (Põllumajandusministeerium, 2007)
Mahepõllumajandus on Eestis viimase kümnekonna aasta jooksul jõudsalt laienenud. Mitmekordistunud on nii tootjate arv kui ka mahepõllumajandusmaa pindala. Mõnevõrra tagasihoidlikum on aga olnud mahetöötlemise ...
Thumbnail

Lõhnaained - põllumajandusest ja tööstusest 

Oidsalu, Sandra; Valge, Joel; Maasikmets, Marek; Klein, Kai (Balti Keskkonnafoorum, 2007)
Ebameeldivate lõhnade tekkeallikad ja -põhjused on erinevad – näiteks võivad need olla seotud tööstuse, aga ka põllumajandustegevusega. Kuigi lõhnade kahjulik mõju inimeste tervisele väljendub ainult teatud lõhnavate ...
Thumbnail

Agronoomia 2006 

Nurmekivi, Hennu (koostaja) (Jõgeva Sordiaretuse Instituut; Eesti Maaülikooli põllumajandus- ja keskkonnainstituut; Eesti Maaviljeluse Instituut, 2006)
Tulemuste publitseerimine on alati olnud teadustöö lahutamatuks osaks. Tänapäeval, mil teadlase töö sisukust ning tulemuslikkust hinnatakse eelkõige rahvusvaheliselt tunnustatud erialaajakirjades avaldatud artiklite ...
Thumbnail

Kohaliku toidu tootmine, töötlemine ja turustamine : lühike juhend kohaliku toidu väiketöötlemisega alustajale 

Vetemaa, Airi; Mikk, Merit; Liivaauk, Pille; Lahesoo, Katri (Ökoloogiliste Tehnoloogiate Keskus, 2007)
Väljendil „kohalikul toit“ on erinevaid määratlusi. Kõige sagedamini mõeldakse selle all teatud geograafi lises piirkonnas, tarbimiskohast umbes 50-100 km raadiuses toodetud toitu. Arvestades Eesti väiksust, võib teatava ...
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
All items in EMU digital archive DSpace are protected by original copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Data policy
Feedback
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy YearAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy YearAuthorsTitlesSubjects

Discover

AuthorAro, Kersti (koostaja) (4)Vetemaa, Airi (4)Luik, Anne (3)Mikk, Merit (3)Mõtte, Mati (koostaja) (3)Tamm, Uno (3)Liivaauk, Pille (2)Põldma, Priit (2)Räisa, Risto (koostaja) (2)Alaru, Maarika (1)... View MoreSubjectEesti (16)uuringute aruanded (8)mahepõllumajandus (5)majandusnäitajad (5)toetused (5)investeeringud (4)artiklikogumikud (3)maaelu (3)maaviljelus (3)põllukultuurid (3)... View MoreYear2009 (10)2008 (2)2007 (7)2006 (3)2005 (2)2001 (1)2000 (2)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
All items in EMU digital archive DSpace are protected by original copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Data policy
Feedback