EMU DSpace
Liitotsing
  • Eesti 
    • English
    • Eesti
  • Logi sisse
    • English
    • Eesti
Otsi 
  •   DSpace
  • Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut
  • Otsi
  •   DSpace
  • Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut
  • Otsi
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Otsi

Näita filtreidPeida filtrid

Filtrid

Kasuta filtreid otsingutulemuste peal.

1.-10. nimetus 545-st

  • Sorteerimine:
  • Relevance
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Tulemusi lehel:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100

Leitud tulemused

Thumbnail

Seleeniga rikastatud kanamunad 

Aasna, Heli (2012)
Seleen on väga oluline toitaine. Seleeni puudus on seotud inimese immuunsüsteemiga ja põhjustab suuremat vastuvõtlikust erinevate haiguste suhtes. Se keskmine sisaldus vereseerumis peaks olema 80-120 mikrogrammi liitri ...
Thumbnail

Tartu kaubandusvõrgus müüdavate sulatatud juustude mikrobioloogiline uuring 

Tälli, Viktor (2012)
Praktiliselt kõik toiduained, välja arvatud steriliseeritud, sisaldavad erineval määral mikroorganisme või nende toksiine. Mikroorganismide hulgas võivad olla patogeensed bakterid, mis võivad põhjustada erinevaid haigusi ...
Thumbnail

Hobuste Rakendisport Eesti Vabariigis 

Saavan, Kätlin (2013)
Käesoleva magistritöö eesmärgiks oli anda ülevaade Eesti rakendispordi hetkeseisust ning tutvustada laiemale üldsusele Eestis populaarsust koguvat spordiala. Tulemuste saamiseks ja järelduste tegemiseks viidi läbi küsitlus ...
Thumbnail

Narva ja Kunda populatsioonidest pärit lõhe (Salmo Salar L.) noorkalade kasvatamine Põlula Kalakasvatuskeskuses 

Andresson, Mai (2012)
Käesoleva bakalaureusetöö eesmärgiks oli uurida võrdlevalt Narva ja Kunda jõest pärit sugukalade kasvu, suurust, viljakust ja suguproduktide kvaliteeti ning noorkalade kasvu ja ellujäämust. Selleks analüüsiti emaskalade ...
Pisipilt

Toidutööstuse seadmete, töövahendite ja pindade puhastamise ning desinfitseerimise juhend 

Tatar, Vilma (Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, 2018)
Sõltuvalt ettevõtte tegevuse eripärast ja sellega kaasnevatest riskidest peavad hooned ja sisseseade olema planeeritud nii, et oleksid tagatud järgmised põhimõtted: • Toidu saastumise võimalus on viidud miinimumini kogu ...
Pisipilt

Toiduohutuse nõuded toidu veol 

Tatar, Vilma (Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, 2018)
Nii toidutoorme vedu ettevõttesse kui ka valmistoodete vedu ettevõttest välja võib toimuda veovahendiga, mille veoruumis on toidu omaduste säilitamiseks vajalikud tingimused ja kus toit ei saastu ega halvene selle omadused. ...
Thumbnail

Jõevähi (Astacus astacus L.) viljakus Eesti veekogudes, selle sõltumine vähi suurusest ja lapihaiguse mõju viljakusele 

Kohv, Silver (2012)
Käesoleva bakalaureusetöö eesmärgiks oli uurida jõevähi viljakust ja seda mõjutavaid tegureid. Töö käigus määrati vähkide viljakus erinevates veekogudes, selgitati välja viljakuse seos vähi pikkusega ning hinnati ...
Pisipilt

Olulised toidupatogeenid : ohtlikkus, kasvuparameetrid, ohjamise võimalused 

Roasto, Mati (Eesti Maaülikool, 2019)
Toidupatogeenide all mõeldakse baktereid, mikroskoopilisi seeni, nt hallitusseeni, viiruseid, prioone ja algloomi, mis võivad erinevatel põhjustel toitu sattuda, reeglina toidus paljuneda ja/või toksiine toota ning teatud ...
Pisipilt

Toidu säilimisaja määramine. 2. osa. (täiendatud ja parandatud väljaanne) : mikrobiolooglised näitajad toidugruppide kohta 

Roasto, Mati; Laikoja, Katrin (Eesti Maaülikooli toiduhügieeni ja rahvatervise õppetool, 2020)
Toiduainete mikrobioloogiliste kriteeriumite määrus (Euroopa Komisjoni määrus (EÜ) nr 2073/2005 koos muudatustega) kehtestab toiduohutuskriteeriumid ning protsessi hügieenikriteeriumid teatud liiki toidule. Käesolev juhend ...
Pisipilt

Campylobacter spp. in Estonian Broiler Chicken Production Chain and the Co Effect of Pro- and Prebiotics on the Campylobacter spp. Strains in vitro 

Meremäe, Kadrin (Eesti Maaülikool, 2010)
Termofiilsed kampülobakterid on sagedased akuutse gastroenteriidi tekitajad inimestel. Kampülobakterenteriiti haigestumise peamisteks põhjusteks on ebapiisavalt kuumtöödeldud või kuumtöötluse järgselt kampülobakteritega ...
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • . . .
  • 55
  • »

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kõik kirjed Eesti Maaülikooli digitaalarhiivis DSpace on autoriõigusega kaitstud, kui ei ole teisiti märgitud.
Andmete haldamise poliitika
Tagasiside
 

 

Sirvi

Kogu DspaceValdkonnad & kollektsioonidAastaAutoridPealkirjadMärksõnadSelles valdkonnasAastaAutoridPealkirjadMärksõnad

Sirvi

Autor||| (14)Roasto, Mati (11)Jeremejeva, Julia (koostaja) (8)Laikoja, Katrin (8)Must, Külli (8)Kalmus, Piret (koostaja) (7)Soidla, Riina (7)Vetemaa, Airi (koostaja) (7)Viltrop, Arvo (7)Jeremejeva, Julia (6)... Kuva rohkemMärksõnamagistritööd (277)Eesti (77)bakalaureusetööd (60)master thesis (50)dissertatsioonid (40)veterinaaria (35)loomakasvatus (33)teabematerjalid (28)toiduainetetehnoloogia (28)lehmad (25)... Kuva rohkemAasta2000 - 2023 (523)1907 - 1999 (11)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kõik kirjed Eesti Maaülikooli digitaalarhiivis DSpace on autoriõigusega kaitstud, kui ei ole teisiti märgitud.
Andmete haldamise poliitika
Tagasiside