EMU DSpace
Advanced Search
  • English 
    • English
    • Eesti
  • Login
    • English
    • Eesti
Search 
  •   DSpace
  • Institute of Veterinary Medicine and Animal Sciences (VLI)
  • Search
  •   DSpace
  • Institute of Veterinary Medicine and Animal Sciences (VLI)
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 545

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100

Items matching your query

Thumbnail

Seleeniga rikastatud kanamunad 

Aasna, Heli (2012)
Seleen on väga oluline toitaine. Seleeni puudus on seotud inimese immuunsüsteemiga ja põhjustab suuremat vastuvõtlikust erinevate haiguste suhtes. Se keskmine sisaldus vereseerumis peaks olema 80-120 mikrogrammi liitri ...
Thumbnail

Tartu kaubandusvõrgus müüdavate sulatatud juustude mikrobioloogiline uuring 

Tälli, Viktor (2012)
Praktiliselt kõik toiduained, välja arvatud steriliseeritud, sisaldavad erineval määral mikroorganisme või nende toksiine. Mikroorganismide hulgas võivad olla patogeensed bakterid, mis võivad põhjustada erinevaid haigusi ...
Thumbnail

Hobuste Rakendisport Eesti Vabariigis 

Saavan, Kätlin (2013)
Käesoleva magistritöö eesmärgiks oli anda ülevaade Eesti rakendispordi hetkeseisust ning tutvustada laiemale üldsusele Eestis populaarsust koguvat spordiala. Tulemuste saamiseks ja järelduste tegemiseks viidi läbi küsitlus ...
Thumbnail

Narva ja Kunda populatsioonidest pärit lõhe (Salmo Salar L.) noorkalade kasvatamine Põlula Kalakasvatuskeskuses 

Andresson, Mai (2012)
Käesoleva bakalaureusetöö eesmärgiks oli uurida võrdlevalt Narva ja Kunda jõest pärit sugukalade kasvu, suurust, viljakust ja suguproduktide kvaliteeti ning noorkalade kasvu ja ellujäämust. Selleks analüüsiti emaskalade ...
Thumbnail

Toidutööstuse seadmete, töövahendite ja pindade puhastamise ning desinfitseerimise juhend 

Tatar, Vilma (Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, 2018)
Sõltuvalt ettevõtte tegevuse eripärast ja sellega kaasnevatest riskidest peavad hooned ja sisseseade olema planeeritud nii, et oleksid tagatud järgmised põhimõtted: • Toidu saastumise võimalus on viidud miinimumini kogu ...
Thumbnail

Toiduohutuse nõuded toidu veol 

Tatar, Vilma (Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, 2018)
Nii toidutoorme vedu ettevõttesse kui ka valmistoodete vedu ettevõttest välja võib toimuda veovahendiga, mille veoruumis on toidu omaduste säilitamiseks vajalikud tingimused ja kus toit ei saastu ega halvene selle omadused. ...
Thumbnail

Jõevähi (Astacus astacus L.) viljakus Eesti veekogudes, selle sõltumine vähi suurusest ja lapihaiguse mõju viljakusele 

Kohv, Silver (2012)
Käesoleva bakalaureusetöö eesmärgiks oli uurida jõevähi viljakust ja seda mõjutavaid tegureid. Töö käigus määrati vähkide viljakus erinevates veekogudes, selgitati välja viljakuse seos vähi pikkusega ning hinnati ...
Thumbnail

Olulised toidupatogeenid : ohtlikkus, kasvuparameetrid, ohjamise võimalused 

Roasto, Mati (Eesti Maaülikool, 2019)
Toidupatogeenide all mõeldakse baktereid, mikroskoopilisi seeni, nt hallitusseeni, viiruseid, prioone ja algloomi, mis võivad erinevatel põhjustel toitu sattuda, reeglina toidus paljuneda ja/või toksiine toota ning teatud ...
Thumbnail

Toidu säilimisaja määramine. 2. osa. (täiendatud ja parandatud väljaanne) : mikrobiolooglised näitajad toidugruppide kohta 

Roasto, Mati; Laikoja, Katrin (Eesti Maaülikooli toiduhügieeni ja rahvatervise õppetool, 2020)
Toiduainete mikrobioloogiliste kriteeriumite määrus (Euroopa Komisjoni määrus (EÜ) nr 2073/2005 koos muudatustega) kehtestab toiduohutuskriteeriumid ning protsessi hügieenikriteeriumid teatud liiki toidule. Käesolev juhend ...
Thumbnail

Campylobacter spp. in Estonian Broiler Chicken Production Chain and the Co Effect of Pro- and Prebiotics on the Campylobacter spp. Strains in vitro 

Meremäe, Kadrin (Eesti Maaülikool, 2010)
Termofiilsed kampülobakterid on sagedased akuutse gastroenteriidi tekitajad inimestel. Kampülobakterenteriiti haigestumise peamisteks põhjusteks on ebapiisavalt kuumtöödeldud või kuumtöötluse järgselt kampülobakteritega ...
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • . . .
  • 55
  • »

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
All items in EMU digital archive DSpace are protected by original copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Data policy
Feedback
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy YearAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy YearAuthorsTitlesSubjects

Discover

Author||| (14)Roasto, Mati (11)Jeremejeva, Julia (koostaja) (8)Laikoja, Katrin (8)Must, Külli (8)Kalmus, Piret (koostaja) (7)Soidla, Riina (7)Vetemaa, Airi (koostaja) (7)Viltrop, Arvo (7)Jeremejeva, Julia (6)... View MoreSubjectmagistritööd (277)Eesti (77)bakalaureusetööd (60)master thesis (50)dissertatsioonid (40)veterinaaria (35)loomakasvatus (33)teabematerjalid (28)toiduainetetehnoloogia (28)lehmad (25)... View MoreYear2000 - 2023 (523)1907 - 1999 (11)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
All items in EMU digital archive DSpace are protected by original copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Data policy
Feedback