EMU DSpace
Advanced Search
  • English 
    • English
    • Eesti
  • Login
    • English
    • Eesti
Search 
  •   DSpace
  • Institute of Veterinary Medicine and Animal Sciences (VLI)
  • Search
  •   DSpace
  • Institute of Veterinary Medicine and Animal Sciences (VLI)
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 28

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100

Items matching your query

Thumbnail

Toidu säilimisaja määramine. 2. osa. (täiendatud ja parandatud väljaanne) : mikrobiolooglised näitajad toidugruppide kohta 

Roasto, Mati; Laikoja, Katrin (Eesti Maaülikooli toiduhügieeni ja rahvatervise õppetool, 2020)
Toiduainete mikrobioloogiliste kriteeriumite määrus (Euroopa Komisjoni määrus (EÜ) nr 2073/2005 koos muudatustega) kehtestab toiduohutuskriteeriumid ning protsessi hügieenikriteeriumid teatud liiki toidule. Käesolev juhend ...
Thumbnail

Ternespiima osakeste suurusjaotuse ja tehnoloogilise töötlemise võimaluste uurimine 

Sats, Andres (2012)
Magistritöö kirjanduse ülevaates kirjeldatakse erinevaid ternespiima töötlemise tehnoloogiaid ja tehnoloogilisi lahendusi, tagades ternespiima bioaktiivsete omaduste säilimise ning uuritakse ternespiima koostist ja selle ...
Thumbnail

Toidu säilimisaja määramine. 2. osa : mikrobioloogilised näitajad toidugruppide kohta 

Laikoja, Katrin; Roasto, Mati (Eesti Maaülikool, toiduhügieeni ja rahvatervise õppetool, 2017)
Toiduainete mikrobioloogiliste kriteeriumite määrus (Euroopa Komisjoni määrus (EÜ) nr 2073/2005 koos muudatustega) kehtestab toiduohutuskriteeriumid ning protsessi hügieenikriteeriumid teatud liiki toidule. Sageli on ...
Thumbnail

Toidu säilimisaja määramine. 1. osa 

Roasto, Mati; Laikoja, Katrin (Eesti Maaülikool, toiduhügieeni ja rahvatervise õppetool, 2017)
Käesolev dokument on välja töötatud selleks, et tutvustada toidu säilimisaegade määramise põhimõtteid ning meetodeid. Antakse ülevaade toidus mikroorganismide kasvu mõjutavatest teguritest ning jahetemperatuuridel säilitatavate ...
Thumbnail

Juustude soolamine ja soola mõju kvaliteedile 

Elias, Priit (BioCC, 2017)
Toiduainete valmistamisel ja säilitamisel kasutatakse söögisoola, mis jaguneb peensoolaks, jämesoolaks, meresoolaks, nitritsoolaks ja madala naatriumi sisaldusega soolaks. Peen sool on puhas sool toiduainete ...
Thumbnail

Vadaku kääritamise võimalused, vadakuõlle valmistamise tehnoloogia väljatöötamine 

Ojakõiv, Jaanika (2012)
Käesoleva töö eesmärk oli uurida vadaku kääritamise võimalusi ja välja töötada vadakuõlle valmistamise tehnoloogia. Kirjanduse ülevaates toodi välja üldised vadaku kasutamise võimalused ja pikemalt käsitleti vadakujookide ...
Thumbnail

Terve loom ja tervislik toit : konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2018" artiklite kogumik 

Unknown author (Eesti Maaülikool, 2018)
Armas lugeja! Ligemale kümme aastat tagasi ütles direktor Toomas Tiirats veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi teadusürituse eel meediale: “Usume, et teadmiste- ja tehnoloogiapäev annab palju uusi ja häid ...
Thumbnail

Lactose Clustering and Crystallisation - Experimental Investigation of Pure Solution and Ricotta Cheese Whey 

Pisponen, Anna (Eesti Maaülikool, 2017)
Crystallisation is the main process in lactose production technology. It consists of several steps including formation of primary clusters of molecules, nucleation, growth of nuclei, and further formation of crystals. The ...
Thumbnail

Terve loom ja tervislik toit : konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2019" artiklite kogumik 

Unknown author (Eesti Maaülikool, 2019)
Hea kolleeg! Tere tulemast Tartusse! Käes on järjekordne konverents „Terve loom ja tervislik toit“. Kui eelmisel aastal tähistasime 170 aastat veterinaarhariduse andmisest Tartus, siis tänavu saame tagasi vaadata ...
Thumbnail

Toiduainete tehnoloogia 

Poikalainen, Väino; Laikoja, Katrin; Traksmaa, Anna; Laos, Katrin; Lepasalu, Lembit; Soidla, Riina; Andreson, Helena; Veri, Kristiina; Mahla, Tauno; Tatar, Vilma; Tatar, Vilma (koostaja) (Audiomeister, 2017)
Toiduainetööstus annab suure osa Eesti rahvuslikust koguproduktist ja on toidu tooteahelas (toore-töötlemine-turustus) kõige olulisemaks lisandväärtuse loojaks. Sellele vaatamata puudub senini eestikeelne toiduainete ...
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
All items in EMU digital archive DSpace are protected by original copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Data policy
Feedback
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy YearAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy YearAuthorsTitlesSubjects

Discover

Author||| (7)Laikoja, Katrin (5)Roasto, Mati (4)Andreson, Helena (1)Elias, Priit (1)Klokova, Aleksandra (1)Laos, Katrin (1)Lepasalu, Lembit (1)Mahla, Tauno (1)Ojakõiv, Jaanika (1)... View MoreSubject
toiduainetetehnoloogia (28)
veterinaaria (16)Eesti (15)loomakasvatus (15)konverentsikogumikud (9)esitlused (8)toiduainete töötlemine (7)loomatervishoid (6)loomakasvatussaadused (4)toidukontroll (4)... View MoreYear2022 (1)2021 (2)2020 (3)2019 (3)2018 (1)2017 (7)2016 (1)2015 (3)2014 (2)2013 (2)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
All items in EMU digital archive DSpace are protected by original copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Data policy
Feedback