Search
Now showing items 1-8 of 8
Items matching your query
Abiks mahepõllumajandussaaduste väikekäitlejale. 2. osa. Liha töötlemine
(Põllumajandusministeerium, 2011)
Toiduküllus kaubalettidel on jätnud meile mulje, et põllumajandustootmisega on kõik
korras ja muretsemiseks pole mingit põhjust. Paraku on selline mulje petlik, sest
maailma rahvastiku kiire kasvu tõttu on toidupuudus ...
Toiduainete tehnoloogia
(Audiomeister, 2017)
Toiduainetööstus annab suure osa Eesti rahvuslikust koguproduktist ja
on toidu tooteahelas (toore-töötlemine-turustus) kõige olulisemaks lisandväärtuse
loojaks. Sellele vaatamata puudub senini eestikeelne toiduainete
...
Lihatehnoloogia praktilised tööd
(Innove, 2013)
Toidu tooteahel põhilülid on toorme tootmine, töötlemine, turustamine ja tarbimine ning selle ahela
edukus sõltub eelkõige tarbijast, kes ostes toiduaineid rahastab kõiki neid lülisid. Tarbija toidueelistused on
aga ...
Abiks mahepõllumajandussaaduste väikekäitlejale. 2 osa. Liha töötlemine
(Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, 2020)
Toiduküllus kaubalettidel on jätnud mulje, et põllumajandustootmisega on kõik korras ja muretsemiseks pole põhjust. Paraku on selline mulje petlik, sest maailma rahvastiku kiire kasvu tõttu on toidupuudus juba praegu tegelik ...
Konservide ohutu tootmine
(Eesti Maaülikool, 2021)
Käesolevas dokumendis tutvustatakse vähese happesusega (pH üle 4,6) konservide ohutu
valmistamise põhimõtteid. Lisaks antakse lühiülevaade mikroorganismide hävimisest kuumutamisel/
steriliseerimisel, konservisisu ...
Terve loom ja tervislik toit : konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2018" stendiettekanded
(Eesti Maaülikool, 2018)
Alo Tänavots, Aarne Põldvere, Riina Soidla, Annela Heidemann. Sea lihakeha rasvkudede võrdlus.
Põllumajandusloomade pidamine, transport ja tapmine
(Eesti Maaülikool, 2021)
Sigala pidamine. Sigala bioturvalisus. Bioturvalisus on hügieenimeetmete kompleks, mille eesmärgiks on
vältida haigustekitajate ülekannet nakatunud loomadelt vastuvõtlikele
loomadele, ühtlasi vältida ka haigustekitajate ...
Puuvilja-, köögivilja-, marja- ning seenekonservide ohutu tootmine
(Eesti Maaülikool, 2022)
Puu- ja köögiviljade ning marjade ja seente konservimine on üks võimalustest kuivatamise,
külmutamise ja soolamise kõrval, et säilitada nimetatud toiduainete toiteväärtus ning tar-
bida neist valmistatud tooteid aasta ...