Search
Now showing items 1-8 of 8
Items matching your query
Toidu säilimisaja määramine. 2. osa. (täiendatud ja parandatud väljaanne) : mikrobiolooglised näitajad toidugruppide kohta
(Eesti Maaülikooli toiduhügieeni ja rahvatervise õppetool, 2020)
Toiduainete mikrobioloogiliste kriteeriumite määrus (Euroopa Komisjoni määrus (EÜ) nr 2073/2005 koos muudatustega) kehtestab toiduohutuskriteeriumid ning protsessi hügieenikriteeriumid teatud liiki toidule. Käesolev juhend ...
Toidu säilimisaja määramine. 2. osa : mikrobioloogilised näitajad toidugruppide kohta
(Eesti Maaülikool, toiduhügieeni ja rahvatervise õppetool, 2017)
Toiduainete mikrobioloogiliste kriteeriumite määrus (Euroopa Komisjoni määrus (EÜ) nr 2073/2005 koos muudatustega) kehtestab toiduohutuskriteeriumid ning protsessi hügieenikriteeriumid teatud liiki toidule.
Sageli on ...
Toidu säilimisaja määramine. 1. osa
(Eesti Maaülikool, toiduhügieeni ja rahvatervise õppetool, 2017)
Käesolev dokument on välja töötatud selleks, et tutvustada toidu säilimisaegade määramise põhimõtteid ning meetodeid. Antakse ülevaade toidus mikroorganismide kasvu mõjutavatest teguritest ning jahetemperatuuridel säilitatavate ...
Abiks mahepõllumajandussaaduste väikekäitlejale. 2. osa. Liha töötlemine
(Põllumajandusministeerium, 2011)
Toiduküllus kaubalettidel on jätnud meile mulje, et põllumajandustootmisega on kõik
korras ja muretsemiseks pole mingit põhjust. Paraku on selline mulje petlik, sest
maailma rahvastiku kiire kasvu tõttu on toidupuudus ...
Toiduainete tehnoloogia
(Audiomeister, 2017)
Toiduainetööstus annab suure osa Eesti rahvuslikust koguproduktist ja
on toidu tooteahelas (toore-töötlemine-turustus) kõige olulisemaks lisandväärtuse
loojaks. Sellele vaatamata puudub senini eestikeelne toiduainete
...
Toidu säilimisaja määramine. 3. osa : toidu säilitamisnõuded toidugruppide kaupa
(Eesti Maaülikool, toiduhügieeni ja rahvatervise õppetool, 2020)
Toidu käitlejal on kohustus tagada toidu ja selle käitlemise nõuetekohasus ning käitleja peab kasutama kõiki võimalusi nõuetekohasuse tagamiseks, muuhulgas ka säilitamisnõuetele vastavuse tagamiseks. Toidu säilitamisnõuded ...
Abiks mahepõllumajandussaaduste väikekäitlejale. 2 osa. Liha töötlemine
(Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, 2020)
Toiduküllus kaubalettidel on jätnud mulje, et põllumajandustootmisega on kõik korras ja muretsemiseks pole põhjust. Paraku on selline mulje petlik, sest maailma rahvastiku kiire kasvu tõttu on toidupuudus juba praegu tegelik ...
Toidu säilimisaja määramine. 1 osa (täiendatud ja parandatud väljaanne)
(Eesti Maaülikool, toiduhügieeni ja rahvatervise õppetool, 2019)
Käesolev juhend on välja töötatud selleks, et tutvustada toidu säilimisaegade määramise põhimõtteid ning meetodeid. Antakse ülevaade toidus mikroorganismide kasvu mõjutavatest teguritest ning jahetemperatuuridel säilitatavate ...