Terve loom ja tervislik toit
Recent Submissions
-
Terve loom ja tervislik toit : konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2023" artiklite kogumik
(Eesti Maaülikool, 2023)Mul on hea meel tervitada teid kolmeteistkümnendat korda toimuval konverentsil “Terve loom ja tervislik toit”. Meie konverents räägib loomadest, nende käitumisest, tervisest, haigustest ja ravist. Üha rohkem tehakse ... -
Terve loom ja tervislik toit : konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2023" posterettekanded
(Eesti Maaülikool, 2023)Alo Tänavots, Andres Aland, Eugen Kokin. Livestocksense – Täppispidamise kasutamine Eesti seakasvatussektoris: suhtumine ja rakendamist takistavad tegurid. -
Terve loom ja tervislik toit : konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2022" artiklite kogumik
(Eesti Maaülikool, 2022)Head põllumajandussektori esindajad ja kolleegid. Sellel aastal toimub konverents „Terve loom ja tervislik toit“ kaheteistkümnendat korda ning annab aimu sellest, millega tegelevad Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ... -
Terve loom ja tervislik toit : konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2022" posterettekanded
(Eesti Maaülikool, 2022)Alo Tänavots, Aarne Põldvere, Tea Liping, Raivo Laanemaa. Emiste praakimise põhjused ning nende seos poegimiskorra ja praakimisaastaga. -
Terve loom ja tervislik toit : konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2021" artiklite kogumik
(Eesti Maaülikool, 2021)Hea kaasteeline! Elame kiirete muutuste ajal. Haridusasutuste osalisele või täielikult distantsõppele üleminek on pannud kõiki aru saama kontaktõppe tähtsusest. Seda mitte ainult akadeemilisest aspektist, vaid ka ... -
Terve loom ja tervislik toit : konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2021" stendiettekanded
(Eesti Maaülikool, 2021)Esta Nahkur, Vladimir Andrianov, Aimar Namm, Taavi Torga, Andres Arend, Marina Aunapuu. Luude vaagnapõhja mineraalne tihedus lehmadel. -
Terve loom ja tervislik toit : konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2020" artiklite kogumik
(Eesti Maaülikool, 2020)Tere tulemast Tartusse. Käes on järjekorras kaheteistkümnes konverents „Terve loom ja tervislik toit“. Eelmisel aastal tähistasime 100 aasta möödumist emakeelse ülikooli hariduse algusest Tartus. Nimelt 1919. aasta sügisel ... -
Terve loom ja tervislik toit : konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2020" stendiettekanded
(Eesti Maaülikool, 2020)Irina Stulova, Marie Kriisa, Agita Opmane, Ilze Bogdanova. Glükoosi-galaktoosi siirupi tootmine ning selle kasutamine erinevates toodetes. -
Terve loom ja tervislik toit : konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2019" artiklite kogumik
(Eesti Maaülikool, 2019)Hea kolleeg! Tere tulemast Tartusse! Käes on järjekordne konverents „Terve loom ja tervislik toit“. Kui eelmisel aastal tähistasime 170 aastat veterinaarhariduse andmisest Tartus, siis tänavu saame tagasi vaadata ... -
Terve loom ja tervislik toit : konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2019" stendiettekanded
(Eesti Maaülikool, 2019)Ivi Jõudu, Piia Pääso. Eesti Maaülikooli Toidu- ja kõrvalsaaduste väärindamise tehnoloogiate ERA õppetool (VALORTECH). -
Terve loom ja tervislik toit : konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2018" artiklite kogumik
(Eesti Maaülikool, 2018)Armas lugeja! Ligemale kümme aastat tagasi ütles direktor Toomas Tiirats veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi teadusürituse eel meediale: “Usume, et teadmiste- ja tehnoloogiapäev annab palju uusi ja häid ... -
Terve loom ja tervislik toit : konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2018" stendiettekanded
(Eesti Maaülikool, 2018)Alo Tänavots, Aarne Põldvere, Riina Soidla, Annela Heidemann. Sea lihakeha rasvkudede võrdlus. -
Terve loom ja tervislik toit : konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2017" artiklite kogumik
(Eesti Maaülikool, 2017)Hea kolleeg! Tere tulemast Tartusse, kus konverents ,,Terve loom ja tervislik toit" toimub 2017. aastal üheksandat korda. See on number mis näitab korraldatava ürituse elujõulisust. Vastastikune infovahetus, arutelud ... -
Terve loom ja tervislik toit : konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2017" postrid
(Eesti Maaülikool, 2017)Kerli Mõtus, Arvo Viltrop, Ulf Emanuelson. Ammlehmade farmis hukkumise riskitegurid ekstensiivse pidamisviisiga lihaveisekarjades. -
Terve loom ja tervislik toit : konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2016" artiklite kogumik
(Eesti Maaülikool, 2016)Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi (VLI) korraldatav traditsiooniline kahepäevane teaduskonverents “Terve loom ja tervislik toit” (TLTT) toimub 2016. aastal PRIA teadmussiirde ja teavituse ... -
Terve loom ja tervislik toit : konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2015" kogumik
(Eesti Maaülikool, 2015)Järjekorras seitsmes Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi (VLI) teaduskonverents „Terve loom ja tervislik toit“ on reaalsuseks saamas. Minu siiras tänu korraldusmeeskonnale! See kahepäevane ... -
Terve loom ja tervislik toit : konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2015" postrid
(Eesti Maaülikool, 2015)Dea Anton, Tõnu Püssa. Fenoolsed ühendid tomatis ja nende tähtsus meie toidus. -
Terve loom ja tervislik toit : konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2014" kogumik
(Eesti Maaülikool, 2014)Koos esimeste kevademärkidega on taas saabunud aeg, mil Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi korraldusel leiab aset järjekorras kuues teaduslik konverents „Terve loom ja tervislik toit“. Julgelt ... -
Terve loom ja tervislik toit : konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2014" postrid
(Eesti Maaülikool, 2014)Dea Anton, Riina Soidla, Tõnu Püssa. Analüüsid tomatiga rikastatud lihatoodetes. -
Terve loom ja tervislik toit : konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2013" kogumik
(Eesti Maaülikool, 2013)Käesoleva teadustrükise sissejuhatuseks sobib minu arust hästi prantsuse kirjaniku André Maurois’ öeldud mõte, et „kogemustest ei ole muud rõõmu kui rõõm nende teistele edasiandmisest.“ Juba viiendat aastat tunneb Eesti ...