Jäta vahele
Eesti
English
Logi sisse
EMU dspace kasutajatunnus
EMU dspace parool
Logi sisse
Uus kasutaja? Registreerimiseks vajutage siia.
Kas olete oma EMU dspace parooli unustanud?
Valdkonnad ja kollektsioonid
Kogu DSpace
Kodu
Väljaanded
Agronomy Research
2020
2020, Vol. 18, Special Issue 3
Sirvi märksõna järgi
2020, Vol. 18, Special Issue 3
Selle kollektsiooni püsiv URI
http://hdl.handle.net/10492/6066
Sirvi
Viimati lisatud
Kuupäeva järgi
Autori järgi
Pealkirja järgi
Märksõna järgi
Märksõna kategooria järgi
Viimati lisatud
Kuupäeva järgi
Autori järgi
Pealkirja järgi
Märksõna järgi
Märksõna kategooria järgi
Sirvi 2020, Vol. 18, Special Issue 3 Märksõna järgi
Sirvi
Nüüd näidatakse
1 - 20 129
Tulemused lehekülje kohta
1
5
10
20
40
60
80
100
Sorteerimisvalikud
Kasvavas järjekorras
Kahanevas järjekorras
accelerated bakery technologies
1
acceptability
1
acceptance
1
agric-food wastes
1
antioxidant activity
1
antioxidant capacity
1
antiradical activity
1
articles
25
astaxanthin
1
B. bifidum
1
bacterial bioprotection
1
beetroot puree
1
berries
1
berry press residues
1
betanines
1
bilberries
1
binding systems
1
bio-protective cultures
1
bioactive compounds
2
biometry
1
«
1
(current)
2
3
4
5
6
7
»