Show simple item record

dc.contributor.advisorKuhlmann, Friedrich
dc.contributor.authorHansi, Erki
dc.date.accessioned2016-05-27T12:21:39Z
dc.date.available2016-05-27T12:21:39Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10492/2820
dc.description.abstractTööks etteantud stsenaarium, leida avalikuks ruumiks ning korterite ja äride ehitamiseks alasid, sai lahenduse kolme hoone planeerimisega Lubja tänava äärde ning tehasekompleksi ruumijaotuse ümberplaneerimisega. Samuti sai loodud võimalik ühendus kahe jõekalda vahel ning parem visuaalne kui ka füüsiline side jõe ja oru vahel, rajades uus trepp ja vaateplatvorm. Jalakäijate turvalisemaks liikumiseks ning meeldiva keskkonna loomiseks muudeti Lubja tänav trepist jõeni jagatud ruumiks, haljastati ning lisati võimalusi rekreatsiooniks.EST
dc.description.abstractGiven scenario, to find new areas for public space, appartments and businesses, got accomplished by building three new building on Lubja Street and by changing the layout of the factory complex. Also there was created a possible conection between two sides of the river and better visual and physical connection between the river and the valley by building new stairs and a viewing platform. To provide safety and nicer environment Lubja Street was turned into shared space from the stairs to the river and also greenery and places for recreation were added.en
dc.subjectlinnakujundusEST
dc.subjectlinnaplaneerimineEST
dc.subjectavalik ruumEST
dc.subjecttänavadEST
dc.subjecthoonedEST
dc.subjectkaldadEST
dc.subjectEmajõgiEST
dc.subjectTartuEST
dc.subjectbakalaureusetöödEST
dc.titleTetrisen_US
dc.typeThesisen_US
dc.date.defensed2016-05-31


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record


DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
All items in EMU digital archive DSpace are protected by original copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.