1.-3. nimetus 3-st

  • Campylobacter spp. and Listeria monocytogenes in poultry products in Estonia 

    Praakle, Kristi (Eesti Maaülikool, 2016)
    Campylobacteriosis, caused by thermotolerant Campylobacter species, is continued to be one of the most commonly reported zoonosis in humans in the European Union, and Campylobacter is recognized as the most common causative ...
  • Endofüütsete seente antimikroobsed omadused 

    Poolak, Tiina (2015)
    Maailmas on üha suuremaks probleemiks inimese haigustekitajate ravimiresistentsus. Samuti on kliimamuutusi seostatud suureneva metsapatogeenide levikuga. Selles vallas omavad potentsiaali endofüütsed seened – seened, kes ...
  • Mikroorganismide erinevate gruppide arvukuse muutused veiseliha laagerdamisel 

    Šitkova, Aljona (2012)
    Magistritöö eesmärgiks oli uurida mikroorganismide erinevate gruppide arvukuse muutust veiseliha laagerdamisel. Töö jaotati kahte ossa. Esimeses osas uuriti veise selja pikima lihase laagerdamist ja teises osas veise suure ...